+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Konsulentydelser

Strammer budgettet lidt eller har I svært ved at forklare, hvad I har brug for, når I snakker med jeres webleverandør? Oribi WEB taler sproget og kan med konsulentbistand hjælpe jer med være skarpe, når I skal stille en opgave.

Vi har siddet på begge sider af bordet, når en virksomhed skal formulere, hvad de har brug for. Der kan gå meget tid, uden man kommer nogle steder. Det er tid, man skal betale for, uden der bliver udført noget reelt arbejde. Med Oribi WEB som konsulent ved jeres side, kan I forberede jer grundigt, så kommunikation mellem jer og jeres webleverandør bliver mere effektiv.

Udover bistand i afklaringsfasen, kan vi tilbyde at være det nødvendige tekniske mellemled, der klarer kommunikationen med jeres leverandør. Det er de færreste virksomheder, som har brug for en hjemmeside, der selv har de kompetencer, der skal til for at kunne formidle det klart og tydeligt videre til webleverandøren.

Hvad tilbyder vi i rollen som konsulent?

  • Hjælp til forberedelse til- og formulering af opgavens detaljer (en kravspecifikation).
  • Sidder med til møder som teknisk rådgiver for jeres virksomhed. Hjælp til at stille de rigtige spørgsmål, inden der træffes vigtige beslutninger.
  • Grundlæggende programmeringsarbejde – så jeres leverandør blot skal stå for implementering.
  • Sparring til hvilke muligheder der er, teknisk set.
  • Overførsel af data mellem ny og gammel hjemmeside.

Udover ovennævnte konsulentydelser, står vi til rådighed som freelancer til projekter, hvor der er brug for specialiserede kompetencer.