+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Ny hjemmeside med CMS på kort tid

Mangler I en hjemmeside, eller har jeres nuværende hjemmeside udtjent sin pligt og skal erstattes af en ny? Tingene udvikler sig med lynets hastighed, når det gælder hjemmesider og det teknologi, der ligger bag. Derfor kan en hjemmeside som blot er 4 år gammel, være meget forældet og i værste fald være usikker – både for virksomheden og for jeres besøgende.

Som udgangspunkt er alle hjemmesider vi laver, både mobil- og tablet venlige – eller det man kalder “responsiv”. Nedenfor kan I læse mere om de indholdshåndteringssystemer (CMS) Oribi WEB bygger hjemmeside i.

Vi arbejder udelukkende med Open Source CMS

Der er en række fordele ved at vælge Open Source frem for proprietære løsninger.

  • Gratis, som i koster ikke noget at købe
  • Ingen udgifter til licenser, som i koster ikke noget at bruge
  • Adgang til løbende opdateringer, som også er gratis
  • Som virksomhed er man ikke stavnsbundet til et bestemt leverandør – en anden leverandør kan nemt overtage videreudviklingen af jeres hjemmeside
  • Videreudvikling er ofte nemt, da der findes mange færdiglavede udvidelser, som enten er gratis eller billige

Læs mere om Open Source på denne side.

open source logo

Tre CMS’er der alle opfylder forskellige behov.

Der er rigtig mange hjemmesidesystemer at vælge mellem. Vi har indsnævret feltet til 3 solide systemer, der tilsammen kan løse de flestes behov. En del af vores proces er en grundig forventningsafstemning. Vi bruger vores kendskab til de valgte systemer til at vælge det, der passer bedst til netop jeres virksomheds ambitionsniveau og behov.

Wordpress logo

Wordpress

WordPress verdens mest brugte CMS. Brugervenlig administration og mange design skabeloner og udvidelser gør WordPress til en god match til de fleste hjemmeside projekter.

Drupal

En ny hjemmeside bygget med Drupal giver næsten ubegrænsede muligheder når det gælder avanceret funktionalitet. Hvis man har meget specifikke behov vil Drupal være den oplagte valg.

Joomla!

Joomla! er en CMS der ligger et sted imellem WordPress og Drupal, både hvad angår brugervenlighed og avanceret funktionalitet.

Hvad koster det?

Vi må skuffe og sige at det ikke er et spørgsmål vi kan svare på sådan umiddelbart. Hjemmesider kan være en komplekst størrelse og der er som regel en sammenhæng mellem kompleksitet og pris. Vi kan levere en helt basisk hjemmeside til 10.000 kr. men har også arbejdet på projekter som ligger i 100.000 kr. prisklassen.

Vil du vide mere?

...eller er du klar til at handle? Ring os op på tlf. 2862 3862 eller skriv til os. Vi mødes gerne til en uforpligtende snak.

Tag kontakt