+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Om os

Oribi WEB er en enkeltmandsvirksomhed med base i Spinderihallerne i Vejle. Bag virksomheden står jeg, Peter Arnold. Min profil som webudvikler, ligger i den tekniske ende af skalaen, men jeg er øvet i at tale om teknologi på ikke-teknisk sprog :)

Med erfaring som fuldtidsansat i forskellige webbureauer, som webudvikler og som konsulent, har jeg både arbejdet som del af større teams og som selvstændig. Jeg har erfaring i at arbejde med store såvel som mindre online projekter.

En baggrund i marketing og salg har givet mig de nødvendige kompetencer til at tænke kundernes forretning med i de projekter, jeg arbejder med.

Gennem mit netværk får man som kunde adgang til specialister inden for bl.a. tekstforfatning, fotografi, grafisk design, animation, 3D grafik, tryk og video. Oribi WEB arbejder med et bredt spektrum af opgaver, men benytter sig altid af kvalificerede fagfolk til arbejde, der ligger uden for virksomhedens kernekompetencer. På den måde sikrer vi, at det vi leverer produkter af den højeste kvalitet på tværs af alle discipliner.