+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Søgemaskineoptimering

Hvis du i dag ikke kan findes i en søgemaskine, findes du ikke. Det er i hvert faldt sandt, når man taler om, hvor synligt en virksomhed er på nettet. Den flotteste og mest avancerede hjemmeside er altså ikke meget værd, hvis der ikke er nogen, der kan finde den i en Google-søgning. Google er god til at finde og indeksere sider selv, men der er meget, man kan gøre for at hjælpe den på vej.

Oribi WEB har mange års erfaring med at optimere hjemmesider, så de bliver synlige for søgemaskiner. Et godt sted at starte, er at danne sig et overblik over, hvem det er, der besøger ens side og hvor “trafikken” kommer fra. Det gør man gennem en række monitoreringsværktøjer, der kobles til ens hjemmeside.

Søgemaskiner bruger avancerede algoritmer, som afgør hvorvidt en side indeholder indhold, der er relevant i forhold til de søgeord, folk bruger. Derfor er det vigtigt at man udover det tekniske ved ens hjemmeside, sørger for at indholdet er strikket sammen på en måde, så det er tydeligt, hvad det er man beskæftiger sig med.

Udover de rigtige søgemaskine “indstillinger” og relevant indhold, belønner søgemaskiner hjemmesider uden for mange fejl og uden for meget ventetid. Belønningen er en bedre placering i søgeresultaterne. Udover en bedre placering i Google, gavner det også brugere når ens side vises hurtigt og uden fejl. Der er mange undersøgelser, der har vist besøgende vægter hastighed højt, når det gælder deres samlede indtryk af en hjemmeside – nogle mener ligefrem, det giver et dårligt indtryk af virksomheden bag, hvis siden er for langsom!

Nedenfor kan man læse mere om, hvordan vi kan hjælpe med søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside.

Vil du vide mere?

...eller er du klar til at handle? Ring os op på tlf. 2862 3862 eller skriv til os. Vi mødes gerne til en uforpligtende snak.

Tag kontakt