+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Support klippekort = god værdi

Nogle gange har man kun brug for lidt hjælp til sin hjemmeside. Vores Support Klippekort er tænkt som en måde, hvorpå man kan få support i mindre bidder, uden det skal koste det hvide ud af øjnene. Når man skal betale 1000 kr. pr. påbegyndt time, for at rette en lille fejl, kan det nemt blive en bekostelig affære. Nu er der mulighed for at rette op på det.

Hvordan virker det?

Klippekortet består af 10 klip á en halv times varighed. Oribi WEB har ud over udvikling af hjemmesider, erfaring med et bred vifte af desktop og cloud-applikationer. Har I lyst til at komme i gang med Google Apps (Drive, Calender, m.fl.) kan man f.eks. booke os til at hjælpe jer på vej. Det kan også være noget så enkelt som hjælp til opsætning af sin Gmail, så man kan sende mail fra sin egen email adresse.

On-site support er begrænset til virksomheder i Spinderihallerne men hvis man kigger forbi med sin laptop (på et aftalt tidspunkt) hjælper vi gerne. Det kan desværre ikke betale sig med kørsel, når der er tale om opgaver af dette omfang.

Fakturering sker én gang, når man køber kortet. Det sparer på administration og man får adgang til en log over, hvad man har brugt sine klip på.

Begrænsninger

Kortet kan kun bruges til opgaver af mindre omfang. Det er f.eks. ikke muligt at bruge 5 klippekort til at betale for udvikling af en hjemmeside. Kortet kan desværre heller ikke bruges til møder.

Klippekortet er gyldigt i ét år efter den første klip er brugt.

Hvad koster det?

Et klippekort koster 3000,- kr. ekskl. moms, eller 300,- kr. pr. halve time.

Hvis man ikke er klar til at smide 3000 kr. efter et klippekort, kan man prøve os til almindelig pris og få forskellen refunderet på sit klippekort, hvis man bestiller det umiddelbart efter opgaven er udført.

Der kan undtagelsesvis være brug for noget ekstra opstartstid for mere komplekse eller ukendte systemer. Det vil vi dog gøre jer opmærksom på inden vi aftaler noget.

Bestil et opkald fra os eller kontakt os selv, og find ud af om en klippekortsordning er noget for jer.