+45 2862 3862 kontakt@oribi.dk

Ydelser

De fleste virksomheder sidder ikke med de nødvendige tekniske kompetencer til at udvikle deres egne online løsninger. Det kan også være en udfordring at finde ud af, hvad det er, man egentlig har brug for. Er det et online visitkort, eller har man brug for en mere avanceret løsning? Vi arbejder med komplette online løsninger, store som små.

Hjemmeside med administrationsfunktioner

De fleste hjemmesider i dag har en administrationsdel, hvor man som ikke teknisk bruger, nemt kan tilføje og rette indhold på sin hjemmeside. Det kaldes et CMS eller content management system. Vi udvikler og arbejder kun med produkter, der giver vores kunder mulighed for selv at kunne styre indhold på deres hjemmeside. Læse mere om vores CMS-løsninger på vores CMS produktside.

Synlighed på nettet = søgemaskineoptimering

Når der i dag er flere og flere virksomheder, der er kommet online, er det ikke altid nok bare at have sin virksomheds navn til at stå et sted på nettet. Især i brancher, hvor der er mange om buddet, er det altafgørende at man er synlig på nettet. To hjemmesider, der ved første øjekast ligner hinanden fuldstændigt, kan være vidt forskellige, når det gælder synlighed i forhold til søgemaskiner. Den bedste (og billigste) måde at gøre sin virksomhed synlig på, er gennem søgemaskine-optimering eller SEO. Der kan være en stor fordel i at tænke SEO med, når man kommer i gang med en ny hjemmeside. Hjemmesidens struktur og indhold har nemlig stor betydning, når søgemaskinen skal sende kunder jeres vej. Se, hvad vi tilbyder på vores SEO produktside.

Hjælp til online projekter

Det er ikke altid man har brug for at starte helt forfra med sin hjemmeside. Det kan være budgettet ikke tillader det, eller at man allerede har en side, der lige mangler det sidste skub. Som konsulent på jeres online projekt, yder vi teknisk assistance til blandt andet kommunikation med jeres webleverandør, eller hjælp til finpudsning af det I selv er kommet frem til. Vores konsulentydelser dækker, udover fornævnte, hjælp til opsætning af diverse online tjenester. Se en komplet liste over hvad vi tilbyder.